Online Statisztika

Online vendégek: 1


Látogatók ma: 16
Online látogató: 1
Max. Onlinerekord: 48
Max. napi rekord: 1062
Látogatók tegnap: 95
Látogatók a hónapban: 2122
Összes látogatók: 186945

Utolsó 24 órában: 
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Security System 1.8.9 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

Jegyzőkönyv

A köztemetőről és a temetkezés rendjéről

Helyi lakáscélú támogatásokról

Hírek

Iklanberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete elkészítette „ a szociális igazgatásról, az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról szóló 18/2005. (XII.29.) önkormányzati rendelet módosítását"


A szociális igazgatásról, az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról szóló 18/2005. (XII.29.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló rendelet megtekintése itt!

A szociális igaz., az egyes szociális ellát. és a helyi lakáscélú támogatásról szóló rendelet

Hírek
Tisztelt Lakosság!

 

Iklanberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete elkészítette „ a szociális igazgatásról, az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról szóló 18/2005. (XII.29.) önkormányzati rendelet módosítását, melyet 30 napos véleményezésre közzé tesz.

 

A szociális igazgatásról, az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról szóló 18/2005. (XII.29.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló rendelet megtekintése itt!

 

 

Tisztelettel: Berényi Pál polgármester sk.

Tormásliget és Térsége Ivovízminőség-Javító Önkormányzati Társulási ülés

Hírek

A Tormásliget és Térsége Ivóvízminőség-Javító Önkormányzati Társulás 2014.03.11-i ülésének jegyzőkönyve -technikai okok miatt- megtekinthető Bük város honlapján a hírek rovatban. (www.buk.hu)

Megértésüket megköszönve: Büki Közös Önkormányzati Hivatal, Markó József Tamás ügyintéző

 

 

Felhívás az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról

Ügyfélfogadás változás!

Hírek

Tisztelt Ügyfelek!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Büki Közös Önkormányzati Hivatal és Berényi Pál polgármester ügyfélfogadása Iklanberényben megváltozott.

 

Ügyfélfogadás Iklanberényben:

SZERDA 13.00-14.00 óráig.

 

Berényi Pál polgármester sk. és

Büki Közös Önkormányzati Hivatal

Települési szilárd hulladék rendelet módosítása

Hírek

A települési szilárd hulladékkal kapcsolatos köztisztasági közszolgáltatás kötelező igénybevételéről szóló 3/2014. (III.11.) önkormányzati rendelet módosítás tervezete a www.iklanbereny.hu oldalon az önkormányzat/rendeletek között olvasható.

EON felhívása

Felhívás

Hírek

FELHÍVÁS! Tisztelt ingatlantulajdonosok, helyi lakosok! Mivel a közterületek gondozása meghaladja az önkormányzatok erejét, ezért különböző jogszabályok –köztük az 1/1986. (II.21.) ÉVM-EüM együttes rendelet a köztisztasággal és a települési szilárd hulladékkal összefüggő tevékenységekről- meghatározzak a tulajdonos kötelességeit: „6. § (1) Ha a jogszabály eltérően nem rendelkezik, a tulajdonos köteles gondoskodni a) az ingatlan előtti járdaszakasz (járda hiányában egy méter széles területsáv, illetőleg ha a járda mellett zöldsáv is van, az úttestig terjedő teljes terület); b) a járdaszakasz melletti nyílt árok és ennek műtárgyai, továbbá c) tömbtelken a külön tulajdonban álló egyes épületek gyalogos megközelítésére és körüljárására szolgáló terület tisztántartásáról, a csapadékvíz zavartalan lefolyását akadályozó anyagok és más hulladékok eltávolításáról. (4) A szórakozó-, vendéglátó- és árusító helyek, üzletek előtti járdaszakaszt a nyitvatartás ideje alatt – ettől eltérő megállapodás kivételével – a használó köteles tisztán tartani és a hulladékot eltávolítani. (5) A közterület rendeltetéstől eltérő célra (árusítás, építési-szerelési munka stb. céljára) történő használata esetén a használattal érintett terület közvetlen környezetét a használó köteles tisztán tartani.” A fentiek szerint nem csak a lakott ingatlanok előtti közterületet kell gondozni! Ezért ezúton kérjük Önöket, hogy településünk még szebbé tétele érdekében továbbra is szíveskedjenek csinosítani közvetlen környezetüket, beleértve a közterületeket is, hisz végül is a közterület a miénk. Mindegyikünké. Segítségüket köszönjük. Berényi Pál polgármester sk. Iklanberény Községi Önkormányzat

Iklanberény község közbeszerzési terve 2014