Online Statisztika

Online vendégek: 1


Látogatók ma: 3
Online látogató: 1
Max. Onlinerekord: 48
Max. napi rekord: 1062
Látogatók tegnap: 50
Látogatók a hónapban: 2068
Összes látogatók: 200268

Utolsó 24 órában: 
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Security System 1.8.9 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

Közlemény a Helyi Választási Irodáról

Közlemény

a helyi választási irodáról

A választással kapcsolatos helyi feladatokat a Büki Közös Önkormányzati Hivatalban (9737 Bük, Széchenyi u. 44., telefonszám: 94/358-006; e-mail: buk@t-online.hu;fax: 94/558-312) működő helyi választási iroda látja el Bük és Iklanberény települések vonatkozásában. Vezetője a jegyző, hirdetményei a Hivatal hirdetőtábláján kerülnek kifüggesztésre.

A választással kapcsolatos legfontosabb információkat az önkormányzat honlapján is közzétesszük.

A választással kapcsolatos további információk találhatók a www.valasztas.hu oldalon és ott névjegyzékkel kapcsolatos kérelmek elektronikus benyújtására is lehetőség van.

 

Dr. Tóth Ágnes jegyző, HVI vezető

Választás 2014

Hírek

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választására vonatkozó szabályok.

 

A csatolt mellékletben megtekinthető itt.

 

A csatolt mellékletben megtekinthető itt.


A csatolt mellékletben megtekinthető itt.

Folyékony hulladék rendelet véleményezése

Hírek

Kérjük szíveskedjenek a rendelettervezettel kapcsolatos véleményüket a Büki Közös Önkjormányzati Hivatal részére 30 napon belül megküldeni.

Hulladékgazdálkodás rendje rendelet

Hírek

Iklanberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(III.11.) rendelete a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos köztisztasági közszolgáltatás kötelező igényvbevételéről.

Szúnyoggyérítés

Hírek

FELHÍVÁS!

Iklanberény Községi Önkormányzat felhívja a lakosság és a méhészek figyelmét, hogy

IKLANBERÉNY településen

2016. augusztus 1-én a napnyugta előtti órákban (pótnap augusztus 2.)

a település közigazgatási területén

SZÚNYOG GYÉRÍTÉST

végeznek.

A munkát helikopterrel végzik.

Iklanberény, 2016. július 28.

 

Berényi Pál polgármester sk.

Jegyzőkönyv

A köztemetőről és a temetkezés rendjéről

Helyi lakáscélú támogatásokról

Hírek

Iklanberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete elkészítette „ a szociális igazgatásról, az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról szóló 18/2005. (XII.29.) önkormányzati rendelet módosítását"


A szociális igazgatásról, az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról szóló 18/2005. (XII.29.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló rendelet megtekintése itt!

A szociális igaz., az egyes szociális ellát. és a helyi lakáscélú támogatásról szóló rendelet

Hírek
Tisztelt Lakosság!

 

Iklanberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete elkészítette „ a szociális igazgatásról, az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról szóló 18/2005. (XII.29.) önkormányzati rendelet módosítását, melyet 30 napos véleményezésre közzé tesz.

 

A szociális igazgatásról, az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról szóló 18/2005. (XII.29.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló rendelet megtekintése itt!

 

 

Tisztelettel: Berényi Pál polgármester sk.

Tormásliget és Térsége Ivovízminőség-Javító Önkormányzati Társulási ülés

Hírek

A Tormásliget és Térsége Ivóvízminőség-Javító Önkormányzati Társulás 2014.03.11-i ülésének jegyzőkönyve -technikai okok miatt- megtekinthető Bük város honlapján a hírek rovatban. (www.buk.hu)

Megértésüket megköszönve: Büki Közös Önkormányzati Hivatal, Markó József Tamás ügyintéző

 

 

Felhívás az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról

Ügyfélfogadás változás!

Hírek

Tisztelt Ügyfelek!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Büki Közös Önkormányzati Hivatal és Berényi Pál polgármester ügyfélfogadása Iklanberényben megváltozott.

 

Ügyfélfogadás Iklanberényben:

SZERDA 13.00-14.00 óráig.

 

Berényi Pál polgármester sk. és

Büki Közös Önkormányzati Hivatal

Települési szilárd hulladék rendelet módosítása

Hírek

A települési szilárd hulladékkal kapcsolatos köztisztasági közszolgáltatás kötelező igénybevételéről szóló 3/2014. (III.11.) önkormányzati rendelet módosítás tervezete a www.iklanbereny.hu oldalon az önkormányzat/rendeletek között olvasható.

EON felhívása

Felhívás

Hírek

FELHÍVÁS! Tisztelt ingatlantulajdonosok, helyi lakosok! Mivel a közterületek gondozása meghaladja az önkormányzatok erejét, ezért különböző jogszabályok –köztük az 1/1986. (II.21.) ÉVM-EüM együttes rendelet a köztisztasággal és a települési szilárd hulladékkal összefüggő tevékenységekről- meghatározzak a tulajdonos kötelességeit: „6. § (1) Ha a jogszabály eltérően nem rendelkezik, a tulajdonos köteles gondoskodni a) az ingatlan előtti járdaszakasz (járda hiányában egy méter széles területsáv, illetőleg ha a járda mellett zöldsáv is van, az úttestig terjedő teljes terület); b) a járdaszakasz melletti nyílt árok és ennek műtárgyai, továbbá c) tömbtelken a külön tulajdonban álló egyes épületek gyalogos megközelítésére és körüljárására szolgáló terület tisztántartásáról, a csapadékvíz zavartalan lefolyását akadályozó anyagok és más hulladékok eltávolításáról. (4) A szórakozó-, vendéglátó- és árusító helyek, üzletek előtti járdaszakaszt a nyitvatartás ideje alatt – ettől eltérő megállapodás kivételével – a használó köteles tisztán tartani és a hulladékot eltávolítani. (5) A közterület rendeltetéstől eltérő célra (árusítás, építési-szerelési munka stb. céljára) történő használata esetén a használattal érintett terület közvetlen környezetét a használó köteles tisztán tartani.” A fentiek szerint nem csak a lakott ingatlanok előtti közterületet kell gondozni! Ezért ezúton kérjük Önöket, hogy településünk még szebbé tétele érdekében továbbra is szíveskedjenek csinosítani közvetlen környezetüket, beleértve a közterületeket is, hisz végül is a közterület a miénk. Mindegyikünké. Segítségüket köszönjük. Berényi Pál polgármester sk. Iklanberény Községi Önkormányzat

Iklanberény község közbeszerzési terve 2014